Filtmaker Nina Tvedt Sliper - Bedriftsbeskjed
RSS

Siste innlegg

Herlig med nytt år
Engletider
Kjolekurs i Odda
Omveling på verkstedet!
Ny hjemmeside under oppbygging

Kategorier

Hjemmesiden
drevet av

Nyheter og blogg

Engletider

Så var tiden inne for storproduksjon av engler, det er "hobbyprosjektet" mitt og foregår mens jeg hører på TV på kvelden sammen med familien. Det er mange prosesser i engleproduksjonen og noe av dette må gjøres litt fabrikkaktig mens jeg har det i hendene. Selve pyntingen og ferdiggjøringen av englene gjøres hver for seg og de blir alle helt forskjellige individer :)

Det er mulig å få tak i Engelene mine på Englegalleriet i Leira, Rissa, Galleri Skjold i Bergen(fra 8 november), Blomstergaarden på Sola og på Verksted og Galleriet mitt her på Mariero i Stavanger. Du kan også sende meg en mail og jeg kan sende deg en. Det kommer bilder på hjemmesiden min med forskjellige engler etterhvert. Jeg kan også lage en engel spesielt for deg i dine farger.
2 Kommentarer på Engletider:

Kommentarer RSS
telicando marafecco on torsdag 20. november 2014 23.33
Sie bieten mehrere die effektivste Boni und Incentive-Programme Plaene die Gewinne Sie moechten, zusammen mit dem cash Sie brauchen . telicando marafecco http://telicandomarafecco24.com telicando marafecco
Svar på kommentar


anna on lørdag 14. januar 2017 14.21
Nice share. I think your website top 10 writing services should come up much higher in the search results than where it is showing up right now
Svar på kommentar

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment