Filtmaker Nina Tvedt Sliper - Bedriftsbeskjed
RSS

Siste innlegg

Herlig med nytt år
Engletider
Kjolekurs i Odda
Omveling på verkstedet!
Ny hjemmeside under oppbygging

Kategorier

Hjemmesiden
drevet av

Nyheter og blogg

Kjolekurs i Odda

I helgen hadde jeg et kjempe kjekt kjolekurs i Odda med 7 smilende og innsatsvillige damer. Kreativiteten og iveren var høy og det var knapt tid til noen små innlagde pauser som kurs leder prøvde å legge inn. Vi lånte Odda barneskole, en vakker gammel bygning fra Odda's storhetstid. Fasilitetene der er kjempeflotte med gode store rom og med masse lys. I et naborom på skolen hadde det samlet seg en liten "filtegjeng" som arbeidet for seg selv og der ble det laget skjerf, tunika og kåpe. Spennende.

Garnbutikken i Odda inneholdt mange garnskatter og jeg fikk fylt opp et par poser med godbiter til å ta hjem. Så ta gjerne en pause i Odda og sjekk de fine butikkene der  (det er en snadderbutikk som har knallfine sko også! Den heter Zanz....) 

På veien opp eller hjem kan du kjøre innom Åkrefjordtunet og kjøpe noen gode kjøttvarer og hjemmelaget karamellpudding til middagen :)2 Kommentarer på Kjolekurs i Odda:

Kommentarer RSS
Sportwetten Software on onsdag 27. august 2014 21.37
Es ist nicht keinen Unterschied machen, wie wunderbare der reward Programm oder einfach, wie viel Dollar Sie erhalten bekommen sind in Ihrem Konto fuer jede Person Sie beziehen sich auf ueberpruefen Sie mit der Sportwetten, wenn sie wann immer sie haben nicht die Absicht, bezahlen zu muessen sowieso aus in jedem Fall! Wenn der Jones verwenden BetUS dann so wird I.
Svar på kommentar


iessaywriter.com on lørdag 14. januar 2017 14.22
Very nice and helpful information has been given in this article.
Svar på kommentar

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment