Filtmaker Nina Tvedt Sliper - Bedriftsbeskjed
RSS

Siste innlegg

Herlig med nytt år
Engletider
Kjolekurs i Odda
Omveling på verkstedet!
Ny hjemmeside under oppbygging

Kategorier

Hjemmesiden
drevet av

Nyheter og blogg

Herlig med nytt år


Endelig kunne jeg i slutten av desember motta de flotte Dampai smykkene fra Italia. Varene hadde hatt seg en laaang tur rundt i verden og til slutt endte de her hos meg.

Salget har gått fint, neste bestilling er allerede sendt. Den første butikken som har startet som forhandlere er Galleri Skjold i Bergen. Håper flere kommer til etterhvert. Jeg selger smykkene engros og detalj fra mitt verksted. Nettsiden er under oppdatering og varene kan etterhvert kjøpes i nettbutikken.

Mine egne filtede produkter vil også bli tilgjengelige i nettbutikken. Følg med følg med!Engletider

Så var tiden inne for storproduksjon av engler, det er "hobbyprosjektet" mitt og foregår mens jeg hører på TV på kvelden sammen med familien. Det er mange prosesser i engleproduksjonen og noe av dette må gjøres litt fabrikkaktig mens jeg har det i hendene. Selve pyntingen og ferdiggjøringen av englene gjøres hver for seg og de blir alle helt forskjellige individer :)

Det er mulig å få tak i Engelene mine på Englegalleriet i Leira, Rissa, Galleri Skjold i Bergen(fra 8 november), Blomstergaarden på Sola og på Verksted og Galleriet mitt her på Mariero i Stavanger. Du kan også sende meg en mail og jeg kan sende deg en. Det kommer bilder på hjemmesiden min med forskjellige engler etterhvert. Jeg kan også lage en engel spesielt for deg i dine farger.Kjolekurs i Odda

I helgen hadde jeg et kjempe kjekt kjolekurs i Odda med 7 smilende og innsatsvillige damer. Kreativiteten og iveren var høy og det var knapt tid til noen små innlagde pauser som kurs leder prøvde å legge inn. Vi lånte Odda barneskole, en vakker gammel bygning fra Odda's storhetstid. Fasilitetene der er kjempeflotte med gode store rom og med masse lys. I et naborom på skolen hadde det samlet seg en liten "filtegjeng" som arbeidet for seg selv og der ble det laget skjerf, tunika og kåpe. Spennende.

Garnbutikken i Odda inneholdt mange garnskatter og jeg fikk fylt opp et par poser med godbiter til å ta hjem. Så ta gjerne en pause i Odda og sjekk de fine butikkene der  (det er en snadderbutikk som har knallfine sko også! Den heter Zanz....) 

På veien opp eller hjem kan du kjøre innom Åkrefjordtunet og kjøpe noen gode kjøttvarer og hjemmelaget karamellpudding til middagen :)


Omveling på verkstedet!

I dag har Line og meg har "velt om" som vi sier her i Stavanger. Herlig, nå er det fint utenfor og innenfor verkstedet. Vi er svært fornøyde med oss selv. I morgen blir det jobbing med blanke ark og fargestifter!

Ny hjemmeside under oppbygging

 Da var jeg igang med egen blogg og hjemmeside. Vet ikke helt hva denne bloggen skal brukes til enda, men det kommer kanskje med tiden?

Hjemmesiden min er under oppbygging og jeg er glad for å ha fått hjelp av min kjære datter Karoline Sliper til å ta de flotte bildene. Modellen er Marita Frettun og hun var en tålmodig engel under hele fotoshooten!